Welkom op de site van onze Kick- en Thai boxing club Kicking Time

Beste bezoekers,

De club Kicking-time is een zeer familiale club met vrienden onder elkaar die Thaiboksen in Baasrode.

Wij trainen in de gemeenteschool van Baasrode (Molenberg 9) in een hele mooie turnzaal met aparte kleedkamers.

Bij ons kan je terecht voor zowel recreatief als competitief te trainen. Ook mensen die vinden dat ze overgewicht hebben zijn bij ons welkom.

Wij zijn in onze club met twee trainers. Silke heeft al 10jaar ervaring als hulptrainer en is sinds april 2022 hoofdtrainer geworden. Dit na het overlijden van haar echtgenoot Guido Jacob, die tevens oprichter is van onze club. Silke heeft veel wedstrijdervaring en is houder van één Vlaamse titel Thaiboks -58kg in het jaar 2010. Yannick traint sinds 2014 bij onze club en heeft samen met Guido veel wedstrijdervaring opgedaan. Hij zet zijn eerste stappen als hulptrainer en wil wat hij van Guido geleerd heeft verder doorgeven aan de nieuwe generatie fighters.

Het is bij ons de gewoonte om eerst de mensen techniek, fysiek, kracht en zelfvertrouwen bij te brengen vooraleer er mag gespard worden. Het is niet de bedoeling om twee mensen tegenover elkaar te zetten en er maar op los te meppen.

Mensen die willen trainen voor wedstrijden te vechten zijn bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een boksring van 5 op 5 meter om de vechters in klaar te stomen.

Bij ons kan je op elke trainingsdag van de week beginnen thaiboksen in onze club.

Sportkledij is bij ons vereist, voor de eerste trainingen kun je bij ons beschermings-materiaal en bokshandschoenen gebruiken van de club.

De eerste les is gratis daarna betaal je tot 11 jaar 20 euro voor 10 beurten, daarna 30 euro voor 10 beurten, een verzekering is verplicht van onze bond (VKBMO 35 euro).

Indien er nog vragen zijn kan U contact opnemen op het nummer 0499/82.77.39

Met vriendelijke groeten en tot op de training.