spacer.png, 0 kB

Beste bezoekers,

 

De club Kicking-time is een zeer familiale club met vrienden onder elkaar en is de enige club in Baasrode die les mag geven in Thai boksen.

Wij trainen in de gemeenteschool van Baasrode molenberg , 9 in een hele mooie turnzaal met aparte kleedkamers en douches .

Bij ons kan je terecht voor zowel recreatief als competitief te trainen ook mensen die vinden dat ze overgewicht hebben zijn bij ons welkom.

Wij zijn in onze club met drie ervaren trainers, Guido en Polle zijn alletwee gediplomeerde trainers (Black Khan) met wedstrijd ervaring,

Silke (echtgenote van Guido) heeft eveneens veel wedstrijd ervaring en is houder van één Vlaamse titel Thaiboks -58kg in het jaar 2010.

Silke houd zich vooral bezig met de dames en jeugd , zowel recreatief als competitief.

Het is bij ons de normale gang van eerst de mensen techniek fisiek  kracht en zelfvertrouwen bij te brengen vooraleer er mag gespart worden , het is niet de bedoeling om twee mensen tegenover elkaar te zetten en ermaar op los te meppen.

Mensen die bij ons trainen voor wedstrijden te vechten zijn bij ons aan het juiste adres wij hebben een boksring van 5 meter op 5 meter om de vechters er in klaar te stomen .

Bij ons kan je op elke trainingsdag van de week beginnen thaiboxen in onze club.

Drugs en drank wordt in onze club niet aanvaard ,ook niet in het weekend mag er ook geen drugs gebruikt worden indien dit wel zou zijn betekend dit onvermijdelijk uitsluiting uit onze club.

Sportkledij is bij ons verijst , voor de eerste trainingen kun je bij ons beschermings matriaal en bokshanschoenen gebruiken van de club .

De eerste les is gratis daarna betaal je 30 euro voor 10 beurten , een verzekering is verplicht van onze bond (BKBMO 35 euro).

 

Indien er nog vragen zijn contacteer mij dan maar gerust op mijn nummer 0477-32.48.14

Mvg en tot op de training.

 

 

 

 

 
spacer.png, 0 kB
 
Laatste Nieuws
 
spacer.png, 0 kB
 
download joomla modules download joomla modules